Meripelastusseura - Salon meripelastajat

Bli Medlem!

Verksamheten finansieras med medlemsavgifter och donationer. Oavkortat används dessa för sjöräddningsverksamheten och dess utveckling. Bli medlem. Då stöder du sjöräddningsverksamheten och dess utveckling i Kimitoöns skärgård. Medlemsavgiften är 30 euro per år. Som medlem har de möjligheten att delta i den aktiva verksamheten samt erhåller tidningen Den Frivilliga Sjöräddaren som utkommer fyra gånger per år. Dessutom försäkrar Sjöräddningssällskapet automatiskt alla besättningsmän som betalat medlemsavgiften.

Vi erbjuder en intressant hobby. Om du har intresse och färdigheter kan vi skola och hjälpa dig utvecklas till de olika uppgifter som finns på en räddningsbåt. Även till befälhavare. Vi färutsätter inte tidigare erfarenheter gällande båtkunskap eller räddningsarbete. Kasnäs sjöräddare i samarbete med moderföreningen ger dig den skolning och erfarenhet som krävs av en sjöräddare. Vi förutsätter dock att sjöräddaren har en stark vilja att hjälpa. Även när havet visar sig från sin värsta sida.

Så här blir du medlem:

  1. Fyll minimum i de med * märkta fälten
  2. Berätta även om du vill delta i det aktiva sjöräddningsarbete (minimiålder 16 år)
  3. I kommentarfältet kan du berätta om dig själv eller dina önskemål


Kryssa i om du vill aktivt delta i sjöräddningsarbetet
Jag deltar i det aktiva sjöräddningsarbetet

Nedan kan du fritt berätta om dig själv, tidigare sjöerfarenhetet, specialkundskaper eller övriga önskemål (max 2000 tecken)